Holdninger

Min Yndlings Te står for absolut bæredygtighed, og respekt for den verden som vi alle lever i. Det udmønter sig bla. i, at vi forhandler produkter, der kan og gør noget for helbredet og ikke belaster miljøet. Urte-te er helbredende urter, som efter brug kan ende i potteplanten eller haven. Vi har valgt at benytte så lidt emballage som muligt, da både havene og naturen er fyldt op med plast og restaffald fra produkter, og vi tager dermed stor afstand fra den over-emballage og fokuserer alene på selve produktet.

Vi har lavet egne dansk-produceret teæg i 8 farver, så man kan se hvilken te man drikker,også på cafeen hvor ideen er at man som restauratør nu blot kan fylde teæg og genbrugedem 1000 vis af gange. Så man sparer miljøet for alle de tebreve og filtre som har kostet energiat lave og komme af med igen.

Min Yndlings Te har udviklet og produceret egne te-dispensere til vores forhandler-net, så du nu helt kan undvære emballage, da man herkan få fyldt sit eget syltetøjsglas eller nutella glas op.

Vi har også to go kopper, så er du fri for at bruge unødvendige papkrus og vand-plastflasker på din vej. Vi er stolte over vores værdier og ønsker at gøre en forskel - ikke svine det hele til i ekstrem emballage-forbrug. Vi har en produktionsform der gør, at vi rent fragtmæssigt på en palle kan have op til 200000 emballager -hvis vi havde pakket i dåser eller engangsglas havde det fyldt 100 paller. Vi tænker på hvad ekstra emballage ellerluft-båret emballage fylder og koster i energi…

Kirsten Kronborg

Indkøbskurv